Bel ons09 230 20 38

Waarom shoppen bij Sanimarkt altijd een plezier is

Bij Sanimarkt hebben we een uniek concept gecreëerd waarmee je betaalbare en eigentijdse badkamers samenstelt zonder keuzestress. Je kan je oriënteren op onze webshop en je verder inspireren in onze winkel in Merelbeke. Elke donderdagavond is er avondshopping tot 20 uur en ook elke 1e zondag van de maand is de winkel open. Zo kan jij winkelen bij Sanimarkt wanneer jij dit wilt.

Grote merken aan kleine prijzen

Bij Sanimarkt vind je sanitair, tegels en decoratie van gekende merken waarvan de kwaliteit, service en dienst-na-verkoop gegarandeerd is.

Het is onze missie betaalbare en eigentijdse badkamers en sanitairproducten aan te bieden. Daarom hanteren we bij Sanimarkt nettoprijzen. Dit betekent dat jij niet alleen bepaalt welke producten je koopt, maar ook voor welke service jij wenst te betalen.

Wij vertrekken dus van producten aan nettoprijzen en jij kiest de manier van leveren, betalen en installeren. Afhalen in de winkel is gratis, leveren bij je thuis is gratis voor bestellingen vanaf €50, elke manier van betaling is gratis.

De installatie doe je zelf of laat je uitvoeren door een vakman naar jouw keuze. Zo bepaal jij de totaalprijs van je badkamer of sanitairproducten en koop je kwaliteit waarvoor je geen cent te veel betaalt.